pátek 25. listopadu 2011

Nááákupy...

Ahoj všichni,
dneska jsem s mamkou zašla na nákupy a i když nakupuji nerada, hlavně před Vánocemi ( lidi, stres a lidi), musela jsem uznat, že se tyto nákupy docela povedly, vzhledem k počtu nakoupených věcí.Normálně totiž nákupy končí tak, že ačkoli si v průběhu vyberu více kousků, stejně je nakonec hlasitě zkritizuji v kabince, (což se neobejde bez divných pohledů lidí, když vyjdu z kabinky) a nakonec si domů většinou stejně odnesu jeden až dva kousky. Zajímalo by mě, jestli je to tak u všech lidí nebo mám takové problémy jen já :)

No, ale k mým novým přírůstkům :

středa 23. listopadu 2011

JAZZ - Neon Yellow 55

Moc pěkný, neonově žlutý lak od české firmy Bellazi. Líbí se mi právě kvůli té bláznivé barvě á la zvýrazňovač. V lahvičce vypadá lehce radioaktivně, ale nebojte se ho, na ruce už to taková hrůza není :) . Na obrázku ho mám nalakovaný ve dvou vrstvách.

úterý 22. listopadu 2011

Vítejte

Ahoj,

vítám Vás na mém blogu, který se týká hlavně kosmetiky, laků na nehty a také všemožného ( i nemožného) líčení. A co se mích sbírek týče? Jsem sběratel, maniak a fanatik do všech druhů kosmetiky i laků na nehty a se všemi kousky ráda blbnu a zkouším nové věci.
Přeji Vám příjemné čtení 

Lucy